welcome to our church!

宣道會頌主堂為一所美國華人教會。我們來自香港,中國大陸,東南亞及台灣。年青一代大都生長於美國。我們的使命是榮耀上帝:宣講與教導主耶穌的救恩,使人歸向上帝;裝備門徒來服事上帝。
Our Mission is to glorify God by proclaiming and teaching the salvation of Jesus Christ. We aspire to train disciples who would faithfully serve the Lord.

See, I am doing a new thing! Now it springs up; do you not perceive it ? I am making a way in the desert and streams in the wasteland.
- Isaiah 43 : 19

Love. Evangelism. Compassion

看 哪 、 我 要 作 一 件 新 事 、 如 今 要 發 現 、 你 們 豈 不 知 道 麼 ? 我 必 在 曠 野 開 道 路 、 在 沙 漠 開 江 河 。

Our Beliefs

求用我生命 他對我說:"我的恩典夠你用的,因為我的能力是在人的軟弱上顯得完全。"所以,我更喜歡誇自己的軟弱,好叫基督的能力覆庇我。
-哥林多後書12章9
But he said to me, "My grace is sufficient for you, for my power is made perfect in weakness." Therefore I will boast all the more gladly about my weaknesses, so that Christ's power may rest on me.
-2 Corinthians 12:9

榮耀主的名 我 們 也 在 他 裡 面 得 了 基 業 、 這 原 是 那 位 隨 己 意 行 作 萬 事 的 、 照 著 他 旨 意 所 預 定 的 , 叫 他 的 榮 耀 、 從 我 們 這 首 先 在 基 督 裡 有 盼 望 的 人 、 可 以 得 著 稱 讚 。
以 弗 所 書1章11-12
In Him we were also chosen, having been predestined according to the plan of Him who works out everything in conformity with the purpose of His will, in order that we, who were the first to hope in Christ, might be for the praise of His glory.
-Ephesians 1:11-12
Read More

牧者簡介

鄭治堅牧師早年於馬來西亞信主。之後於八零年代到美國讀大學,在紐約生活。畢業後到波士頓念神學並於教會服事主。從一九九八年至今服事於大華府郊區,宣道會頌主堂. 盼望有更多的人能藉著他們所傳揚的福音認識上帝。祈求聖靈感動人心,信靠上帝。也希望基督徒們都願意遵行主耶穌的大使命。鄭牧師喜愛以賽亞所説的一段經文:耶和華說我的意念非同你們的意念,我的道路非同你們的道路。天怎樣高過地, 照樣我的道路高過你們的道路, 我的意念高過你們的意念。
(賽55:8-9)

鄭治堅牧師 鄭牧師喜歡攝影,學吉他,旅遊,看小說,騎自行車,打網球及游泳。




鄭姜妙容師母 鄭姜妙容師母來自香港。九零年到紐約就讀中學之後上大學。在教會中學習服事主。鄭牧師師母育有一子鄭毅言。




Read More